Yetim Vakfı

Yetim Vakfı Güvenli Ödeme Sayfası

Kredi Kartı Kayıt&Otomatik Ödeme Sözleşmesi

Kredi Kartı Kayıt Sözleşmesi

Kullanıcı, https://yetimvakfi.payfull.com üzerinden işlem yaptığı kredi kartı bilgilerini daha sonraki alışveriş ve ödemelerinde tekrar kullanabilmesi amacıyla, kredi kartı bilgilerinin saklanmasına ilişkin kutuyu/butonu tıklayıp veya ilgili seçeneği seçip onay vererek, bu bilgilerin Payfull/İş Ortağı tarafından saklandığını kabul etmiş sayılır. Bilgileriniz 256bit SSL şifreleme protokolü kullanılarak anlaşmalı bankaların sistemine aktarılır. Ödeme sayfasının sağ alt köşesinde bulunan kilit resmi sayfanın SSL ile şifrelenerek güvenlik altına alındığını göstermektedir. Payfull veya bu hizmeti aldığı iş ortağı, kullanıcıların bilgilerini kullanıcının onayı olmadan hiç bir şekilde kullanamayacak, herhangi başka bir kişi, kurum veya e-ticaret platformu ile paylaşamayacaktır.

Dikkat!

Eski versiyon bir Chrome kullanmaktasınız. Tüm fonksiyonların hatasız olarak çalışabilmesi için güncel bir tarayıcı kullanmanız gerekmektedir. Aşağıdaki linke tıklayarak en yeni sürüme erişebilirsiniz.

Dikkat!

Eski versiyon bir Firefox kullanmaktasınız. Tüm fonksiyonların hatasız olarak çalışabilmesi için güncel bir tarayıcı kullanmanız gerekmektedir. Aşağıdaki linke tıklayarak en yeni sürüme erişebilirsiniz.

Dikkat!

Eski versiyon bir IE kullanmaktasınız. Tüm fonksiyonların hatasız olarak çalışabilmesi için güncel bir tarayıcı kullanmanız gerekmektedir. Aşağıdaki linke tıklayarak en yeni sürüme erişebilirsiniz.

Dikkat!

Eski versiyon bir Opera kullanmaktasınız. Tüm fonksiyonların hatasız olarak çalışabilmesi için güncel bir tarayıcı kullanmanız gerekmektedir. Aşağıdaki linke tıklayarak en yeni sürüme erişebilirsiniz.

Dikkat!

Eski versiyon bir Safari kullanmaktasınız. Tüm fonksiyonların hatasız olarak çalışabilmesi için güncel bir tarayıcı kullanmanız gerekmektedir. Aşağıdaki linke tıklayarak en yeni sürüme erişebilirsiniz.